INTERVJU: Jovan Deretić - Mnogi su želeli da sakriju pravu istoriju srpskog naroda! (13.4.2019)

 • Објављено Пре 10 дана

  BALKAN INFO - Zvanični kanalBALKAN INFO - Zvanični kanal

  Трајање: 1:16:18

  Gost emisije "Intervju" bio je Jovan Deretić, akademik, istoričar i publicista. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
  Intervju je snimljen 10.04.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.
  *************************************************************
  Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci - Dogodine u Prizrenu!”.
  Možete ih naručiti na sledećem linku: www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/
  *************************************************************
  Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
  Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me
  Srdačan pozdrav,
  BALKAN INFO tim
  *************************************************************
  UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:
  Komercijalna Banka A.D. Beograd
  Broj računa: 205-9001020467818-62
  *************************************************************
  UPLATE PUTEM INTERNETA:
  Paypal - www.paypal.com
  tesatesanovic@yahoo.com
  *************************************************************

BALKAN INFO - Zvanični kanal
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Dobrodošli na "BALKAN INFO - Zvanični kanal", Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve političke stranke i za sve goste. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Postali smo prepoznatljivi kao produkcija koja se bori protiv cenzure. Želimo da pričamo o zabranjenim temama i da omogućimo ljudima da saznaju istinu. Ne želimo da se bavimo politikom. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem YouTube kanalu. Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Zabranjeno je svako preuzimanje naših snimaka i objavljivanje na drugim YouTube kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa YouTube pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji od nas dobiju specijalnu dozvolu.

Пре 10 дана
B Pavke
B Pavke

Hoćemo Deretica i Šarića

Пре 6 сати
Netko Nešto
Netko Nešto

Dobitnik nobela za istoriju

Пре 13 сати
Kактус
Kактус

Dajte čovjeku malo vode.

Пре дан
Vladan Srbinovic
Vladan Srbinovic

I svaka cast Jovanu Deretic-u... A vi izdajnicki idioti tapsacete i skandiracete Zivela Srbija... polako samo

Пре 2 дана
Vladan Srbinovic
Vladan Srbinovic

Daj boze da Jovan Deretic pozivi i da ga zdravlje sluzi... Prolazi nam vreme a da nismo svesni svoje prave istorije...

Пре 2 дана
mymusichellyeah
mymusichellyeah

Господине Деретићу, цело Србство је уз Вас! ДО ПОБЕДЕ!

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

I ja zamisljam.jednu emisiju gde bi se govorilo samo o Jevrejima i Hazarima i njihovom odnosu prema Srbima. Austrougarska i polozaj Srba u Rimskoj drzavi.. Moze njih trojica,moze neko novi ,ali Saric to zna najbolje Vatikan i njihovo razmisljanje. Emisija o glavnom Srpskim neprijateljima a to su : Vatikan,Jevreji(Amerika) i Nemci,(Habsburska monarhija).i..Britanska kruna.. Ponekad mi se cini da su na sceni samo Jevreji i Rusi. (Kraljica Elizabeta,Oto fon Habsburg,David Rokfeler i Natan Rotchild,i crni Papa)-i Putin-sastanu se i drmaju svetom.tu su jos i predstavnici 10 najbogatijih porodica sveta...Koriste Keltsku magiju i Vavilonsku magiju i mole se Nimrodu Bogu Baalu..i jedno i drugo je stara Srpska magija... Procitajte Cionisticki plan za Slovene.Talmud je vazniji od Tore.. Glavni su Jevreji R&R ,sada preneli kapital u Kinu.. Svi ostali rade za njih Tito je bio tajni agent engl.obv.sluzbe visoko kotiran tu sa njima Sastaju se u UN Muzika,Sport i Rijaliti- sluze da odvracaju paznju naroda i da zaglupljuju.. Svi mediji-Jevreji glavni

Пре 4 дана
Истинная история славян
Истинная история славян

Погледајте Деретићево предавње: ЗАБРАЊЕНА ИСТОРИЈА СРБА: ХИЉАДУГОДИШЊЕ ПРИЈАТЕЉСТВО СРБА И ЈЕВРЕЈА 1, 2 и 3 део. Само треба направити разлику између Јевреја Хазара и правих Јевреја - Сефарда.

Пре 2 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Iz Afrike se koriste rudna bogastva,iz juz.Amerike droga i nafta,Arapske zemlje droga i nafta. Kosovo ruda i organi belog coveka,deca..i Rusija deca....

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Engleska i Francuska su imale kolonije ,a i Nemacka je htela da ih stvara. Nigde nije bilo Kelta :Srba i Rusa,a njima kolonije ne bi bile ni potrebne,kada bi se udruzile. Borile su se te tri drzave medjusobno za kolonije i vladavinu celim svetom. Jevreji iz Amerike su pomogli Engleskoj u ratu protiv Nemacke. Draza je imao za zadak da minira Nemacke pruge od Engleza.Ustase da ubijaju Srpsko stanovnistvo za Vatikan i Habsursku monarhiju, i Jevreje.Jevreji po potrebi zrtvuju i sopstvenu naciju. Pruga Solun- Bec- Berlin. Evropska istorija bi bila nepotpuna bez izucavanja Jevreja. Posle pada njihove drzave i poraza od Ruskog cara ,naselili su se u svaku Evropsku drzavu i infiltrirali u najvisi sloj.Oni su bili trgovci,bankari,farmaceuti,u stampi i radiju,u svim medijima... Pocetkom ovog veka zavladali su Amerikom ili malo pre,i odatle celim svetom pa se nekad cinilo da je Evropa kolonija Amerike. Americki kapitalisti kako se ui u istoriji nisu bili bezlicni ljudi ,vec jako jako nacionalno obojeni kao Jevreji....U Spaniji i u Bosni imamo Sefarde ,za koje Dejvid Ajk kaze da su pravi Jevreji,a neki kazu nisu ni oni.Onda imamo od 50- tih god ovog veka drzavu Izrael gde su se svi mesali. Jevreji su se infiltrirali i zavladali i Rusijom,pogotovo posle pada Berlinskog zida. Englezi kao vladaji svetom a vode Jevrejsku bitku protiv Rusa. Svi zajedno eksploatisu Sibir i sastaju se radi odbrane zemlje od meteora. Jevrejski nacin borbe je homoseksualizam,Arapi,lekovi,mediji protiv neprijatelja,zrtvovanje ljudi,magija,pomicivanje novac..

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Nacizam i Ustastvo je Jevrejska tvorevina,Srbofobija kao ogranak Rusofobije.. Vatikan prvo,posle Jevreji kroz Vatikan ,jer im je bitna i duhovna vlast. Rimska carsvo 1 Rajjh ,a Austrogurska 2 i 3 Rajh. Hazari uzimaju Jevrejsku veru tek u 10 veku. Jevreji mrze Avramove religije pogotovo Hriscane i Hrista ismejavaju se sa njima. Sa prvim pravim Jevrejima smo se lepo slagali..Sami cekaju antihrista,veruju samo u pare i zemljaski zivit ,a onaj su prepustili Hriscanima i Muslimanima. Vatikan mora da tada postaje malo po malo Satanisticki za razliku od Carigrada,gde se cuva originalno Hriscanstvo.

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Politicari su im sluge ,s tim sto Jevrejski poreklom politicari imaju malo bolji,a Slovenski malo gori polozaj od ostalih..jer ih ubiju rakom kada im vise ne trebaju. Los polozaj imaju i Africki i Arapski politicari s tim sto se Arapskim lazno ulace zbog nafte dok im trebaju.Obojene ne vole,kao ni druge rase.. Visok polozaj imaju bivsi nacisti jer su direktno sa Vatikanom povezani a i Jevrejima..

Пре 3 дана
Milan Kalabic
Milan Kalabic

Направите дуел Радован - Деретић!!!

Пре 4 дана
Vlade Simovic
Vlade Simovic

ZIVA LEGENDA!!!!!!!!!

Пре 4 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Peloponez, Makedonija i Krit nisu Grcki vec Srpski

Пре 5 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Rimljani su isto bili Srbi? Egiptu su bili Egipcani,Srbi ,Jevreji... Grci...

Пре 2 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Oto fon Habsburg vladar Jerusalimske kraljevine. Bus rodbinske veze sa Rojal kucom i Rotchildima, Soros reinkarnacija Lenjina. Sva evropska aristokratija potomci faraona Egipatskih i Jevreja robova . Jevreji prodaju drogu drze banke ,farmaciju,ucestvovali su u masovnim ubistvima i nacizmu. Opus dei Vatinkanska taj.sluz.ucestvuje u medicini i istrrazivanjima.U farmaciji Hazari. Oni su elita i Jezuiti. Drugi ko ucestvuje je iz Opus dei. Iz Opus dei covek je Clan Blerovog kabineta.

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Oto fon Habsburg je bio vladar Jerusalimskog kraljevstva.F.Ferdinand mu je bio rodjak.Ima unuka Ferdinanda Zvonimira u Svacarskoj. Sin Karlo. Zalaze se za ocepljenje Vojvodine.i za Dunavsku federaciju. Kada bi se odvojila Vojvodina ne bi ni tren opstala,vec bi je rasparcale Madjarska ,Hrvatska i Rumunija,gde bi Srbi bili ponizeni gradjani drugog reda. Otac Tadej je rekao da ce po Vojvodjanskim selima biti opasno verovatno zbog migranata.Stapar rusili su groblje misleci da je Katolicko i migranti kupili kuce u Staparu jeftine,kao bazu,Frontlex.

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Hazari su nastali mesanjem KA faraona i Jevreja,srpska titula KA CAR ,Kazar- Cezar, Srbi su osvojali Egipat tri puta i vodili Jevreje sa sobom Jesu li se Srbi mesali sa faraonima? Egipatski svestenici su pricali tajni jezikom srpskim. U obicajima pokojnika imamo egipatske obicaje a i u medicini. Srbi su biki vladari Egipta pa su imali titulu ĶACAR-KAZAR.. Odatle verovatno potice ljubomora. Nasele ih na Sinaj i u Grcku. Na Dunavu Vinca prva civilizacija. Rajh zato interesuje ceo tok Dunava,Dunavska banovina. Nemanjici poticu od rimskog imperatora Likinija. Na Ohridu imsmo 365 crkava,20 toponima sa Sinaja. Na Turskom poluostrvu je Istocno Rimsko csrstvo i Konstatinopolj gl.grad po Konstantinu i Srbe samo ,pre Turaka u to vreme. Ono se zvalo Vitanija. Grke ovamo i Aravarite ciji su Abanci preuzeli identitet i zemlju. Rimska plemena vecinom Srpska. U Nemackoj Srbi,Dva staleza Kelta Srbi i Rusi . Srbi su bili ratnici ,a Rusi zemljoradnici. Srbi su Cesi,Slovaci,Poljaci,Slovenci,Hrva,ti,Makedonci.Prusi istocni Nemci, Svedjani,Svajcarci,Gali- Potugalci,Ital.plemena Etrurci.. Rumuni,Bugari (Sopi i jos jedno srpsko pleme i Avari). Hazari i Madjari mongolskog porekla. Jevreji i Grci iz istog kotena narod.

Пре 3 дана
Maja Marijana
Maja Marijana

Hazari-Kazari su KA - Egipatski faraoni koji su se mesali sa robovima Jevrejima a posle njihovog progona sa Mongolima Kazerima ,a dolaskom u Evropu sa belcima. U Evropi su se infiltrirali u najvisi sloj aristokratiju i zavladali njom.Sve drzave na KA,Kanzas,Poljska,Amerika su njihove. U jedino trenutku svi predsednici drzava bili su Jevreji. Zahvaljujuci obrazovanju i povezanosti zavladali su svetom. VatiKAn ?

Пре 3 дана
Ivo Joksimovic
Ivo Joksimovic

Мој сусрет уживо са Деретићем у Руском дому, на представљању књиге Историја Срба и Руса, трећи део, мислим да је била 2012, завршио се тако што сам љутито напустио промоцију. Мислио сам, као сви погрешно научени, да неки његови наводи немају везе са стварношћу. Зато што се нису слагали с мојим НЕЗНАЊЕМ. Сада знам да и Радивоје Радић, као и сваки незналица, требао би да прочита Јованове књиге како би сазнао нешто. Ја сам тада ипак купио поменуту књигу, прочитао је, и схватио да је тај човјек енциклопедија знања: барата огромним бројем извора, цитира их у оригиналу и преводу, анализира врхунски. Његови закључци су понекад заиста генијални, у трену вам отвори очи (ако их имате). И његов стил писања је феноменалан, много бољи од излагања уживо. Несагледиво обимну материју не можете испричати у једној емисији а да то буде увјерљиво огромном мору незналица. У оваквим емисијама се то може саопштавати само телеграфски, без аналитике. Мислим да је погрешан концепт да Деретић у оваквим емисијама одговара на питања од Нина Беловог до Тита. Треба определити одређени период за једну емисију.

Пре 5 дана
Истинная история славян
Истинная история славян

Да ли бисте хтели да дате свој допринос нашој историји тако што ћете урадити транскрипт једног Деретићевог предавања, како би говор постао писана реч? Ако је одговор "да", јавите се на мејл sarbatija@ gmail. com како би одабрали предавање које није већ обрађено.

Пре 4 дана
Nenad Stevanović Ненад Стевановић
Nenad Stevanović Ненад Стевановић

Молим Вас пишите српским писмом. Чувајмо једину нашу аутентичност

Пре 6 дана
bojan popov
bojan popov

Zasto Srbija nije nijedanput spomenuta u Bibliji. Dali Jovan Deretic mozda zeli reci da je to krivotvorina, urota protiv Srba????? Pa nemoj prijatelju da kazes da su Kiril i metodije Grci!!!!!!!! Nemoj me jebati, nadji jednog grka sto se zove Kiril

Пре 6 дана
miro mark
miro mark

Већ је доказано да је Стеван Немања 43. србски владар а не први. Браћо Срби и Србкиње, не дозволите  да вас такозвани професори историје са Филозофског факултета Београдског универзитета још увек лажу наше младе генерације. Доста је било обмана србских такозваних историчари, чији су мозгови били испрани на унивезитеттима Беча и Берлина, када су аустријска и немачка царениве током 19. века планирале да покоре све Словене и отму им сва њихова природна богаства...

Пре 6 дана
Babl Ti
Babl Ti

mora jos emisija, covek ima pregrst znanja. pravi gospodin i intelektualac

Пре 6 дана
Ковачевић Јован
Ковачевић Јован

Слава теби,имењаче

Пре 7 дана
Veljko Grujicic
Veljko Grujicic

Odlično. Tešo, daj dovedite Petra Božovića, mnogo toga ima da kaže.

Пре 7 дана
Đuka Rosfraj
Đuka Rosfraj

Večno živi dragi profesore. Oduvek sam imao osećaj da je Kristijano Ronaldo naš čovek. Ti mu u očima vidiš da je to naša Srbenda.

Пре 7 дана
Петар Петровић
Петар Петровић

Тако су и друге велике људе ниподаштавали и смејали им се, па се на крају испостави да су у праву.

Пре 7 дана
darko milosevic
darko milosevic

Genijalni gospodin Deretic, mozda ne za zivota, ali vrlo brzo ce covek uci u istoriju kao neko ko je dao veliki doprinos za istoriju Srbije i Sveta. Nadajmo se ako ne nasa deca da ce bar nasi unuci uciti u skolama o istoriji iz Dereticevih knjiga

Пре 7 дана
Dejan Bozanic
Dejan Bozanic

🇷🇸❤🇷🇸

Пре 7 дана
ZezanjeUToku
ZezanjeUToku

Tesa zaspao na 18:40

Пре 8 дана
Jovan Tomic
Jovan Tomic

Svaki tekst koji djaci uce u skolama je nez dokaza. Danas svi sloveni zive bedno zbog evropskih politicara. Zato nemojte kupovati nemacke i francuske proizvode. Da se smanji njihov izvoz

Пре 8 дана
Petar Samardzic
Petar Samardzic

Bravo za Jovana, a sa druge strane lepo je videti da ima pomalo autošovinista u komentarima, nije lepo kad se pošten čovek nema protiv dušmana boriti ! Tako da : "Ooo Turci još ste tu!?"

Пре 8 дана
ghdgjk gjv
ghdgjk gjv

Догодине у Книну!

Пре 8 дана
Lupus Silva
Lupus Silva

Teša spava 18:40

Пре 8 дана
Djordje Spasic
Djordje Spasic

Profesor ponekad upotrebljava generalizaciju, nisu Gali govorili srpski, niti Kelti u Britaniji, govorili su jezicima keltskim koji su i danas preziveli, ali jedan deo Srba koji je naseljavao Zapadnu Evropu ukljucujuci i britanska ostrva je govorio srpski i slovenski jezik, Kelti su takodje mesani sa Slovenima i otuda ima ponekih slicnih reci i poklapanja u mitologiji. Kelti su ipak R1b haplogrupa i oni su daleki rodjaci Slovena haplogrupe R1a, odvojili su se genetski pre vise od 15 000 godina

Пре 8 дана
Ђурађ
Ђурађ

Не употребљава генерализацију, он тврди да су Келти Срби, директно, а да нису Срби аутохтоно становништво Британије, Ирске... које су Келти тамо затекли кад су дошли.

Пре 7 дана
Vladan Miletić
Vladan Miletić

Господине Деретићу,Бог вам дао здравље и дуг живот.Ви сте Србска легенда.

Пре 8 дана
dusan mitrovic
dusan mitrovic

Zvuci blesavo ali sve je u pravu. Samo gde se dede ta velika Svest samo sitno posednicka

Пре 8 дана
ucenjak_veliki
ucenjak_veliki

Tešo, slabo se spremaš za intervju sa Deretićem. Čovjek je živa enciklopedija, a vi se ponavljate sa pitanjima..

Пре 8 дана
gistra Stragi
gistra Stragi

Objasnio čovjek!!! Ima li dje da se nabavi knjiga prave Srbske istorije?

Пре 8 дана
full prirodnjak.
full prirodnjak.

Kad ga prisvoje siptari ce ga zvati Gjon Deretaj

Пре 9 дана
I I
I I

35:09

Пре 9 дана
Beban
Beban

Molim vas dovodite ovog coveka ponovo!!!

Пре 9 дана
Marko Cira
Marko Cira

Дубоко поштовање за др Јована Деретића!

Пре 9 дана
Bozo
Bozo

ovdašnji zivot i dalje traje,Bog s tobom profersore,vidimo se na sledecem,carsku nebeskom,,ziv nam bio i još dugo godina .... veliko vam hvala ,uvek sam se ponosio sto sam Srbin!!!

Пре 9 дана
Marko Vuleta
Marko Vuleta

Pitati Jovana Deretica o seobama Slovena je jednako pitati Vasu Bakocevica o realnom aikidu

Пре 9 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Milosevic Rockfellerov bankar! Njegova supruga umire u Sociju?

Пре 9 дана
ivan jovic
ivan jovic

Bio s am se zabrinuo sta je sa dereticem , pozdrav za tesu i gosta.

Пре 9 дана
Mira
Mira

Isto tako se istorija umetnosti srpskog naroda minimalno izucava,gde su predavanja svedena na minimum ili vec izostavljena.

Пре 9 дана
Mira
Mira

Velika je neodgovornost nasih nastavnika/profesora istorije koji su tvrdili o tom navodnom doseljavanju ,,Slovena,, na Balkan.To je tek onako uzred spomenuto bez ikakvog temeljnog objasnjenja.Isto tako

Пре 9 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Bilo bi me sramota da izdam svoj narod, kaze gospodin Deretic! Svaka cast, veliki covjece!!!

Пре 9 дана
miro mark
miro mark

Миро Алексић, свака Вам част на коментару!

Пре 4 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Njemacki narod cijeni Srbe! Problem je sto Nijemci ne znaju ni vlastitu istoriju! a kamoli Srpsku. Kad im pricam o Beloj Srbiji, cude se, nikad culi!

Пре 9 дана
Nana A
Nana A

Bravo legendo!!!!

Пре 9 дана
kpop ch
kpop ch

Teso, mogu li Deretic i Damjanovic u istu emisiju ?

Пре 9 дана
stole Jova
stole Jova

dokle cemo da zivimo u istorijskom mraku kada smo progledali

Пре 9 дана
A. V.
A. V.

Ponosim se veličinom čoveka kakav ste, jednom će vaše knjige biti obavezna lektira u školama

Пре 9 дана
Max von Fafner
Max von Fafner

Деретић је племенит потомак древне расе ...

Пре 9 дана
Max von Fafner
Max von Fafner

АНУС ... хахахахахахахахаххахахаахахахааааааааа ..... генијално !!!

Пре 9 дана
Rada Trifunovic
Rada Trifunovic

🍀🌹Gospodine Dereticu poživeli Vi nama u zdravlju i veselju još mnoga ljeta.Svako dobro svima🌹🍀

Пре 9 дана
indigozer - индигозер
indigozer - индигозер

Много смо јаки!

Пре 9 дана
RIDDICK BG#
RIDDICK BG#

Браво Професоре,због ваше борбе за истину и правду ви сте наш херој модерног доба и ако Бог да нови председник нове САНУ!!!

Пре 9 дана
Danika Konti Bar cg
Danika Konti Bar cg

Тооо најбољи!!!

Пре 9 дана
Гвоздени Пук
Гвоздени Пук

Где би могао да наручим или да купим књиге Јована Деретића о историји Срба ? Живела Србија ,Република Српска и Српска Црна Гора !

Пре 9 дана
Гвоздени Пук
Гвоздени Пук

+Ђурађ Хвала вам

Пре 8 дана
Ђурађ
Ђурађ

На сајту serbijana. weebly. com су представљене његове нове књиге, само укуцајте у гуглу наслове књига и наћете гдје се може купити.

Пре 9 дана
Miro Miro
Miro Miro

Слажем се да је Александар ујединитељ највећа штеточина,комплетни идојот.Да га његови фаворити кроати нису убили морали би ми то да урадимо.

Пре 9 дана
Miro Miro
Miro Miro

Једва чекам ту Вашу књигу.Још да нам напишете историју крвата, и имамо све.

Пре 9 дана
Slavica 88
Slavica 88

Hvala genijalnom Dr. Dereticu na njegovoj viteskoj borbi za istinu. Ziv nam bio jos mnogo godina. Srpski heroji su branili Srbiju svojom krvlju i zivotom, a Jovan znanjem, hrabroscu i istinom. Trebalo je izdrzati omalovazavanje domacih i stranih "intelektualaca". Teso snimi jos ovakvih emisija sa dr. Dereticem da ostane za nauk potomstvu. On je nepresusan izvor informacija zahvaljujuci njegovom kretanju i susretima sirom svijeta.

Пре 9 дана
Vladimir Nikolic
Vladimir Nikolic

Dereticu zdravlje da te služi

Пре 9 дана
ђе рече Јапан ђе рече Јапан
ђе рече Јапан ђе рече Јапан

Бог ти дао здравља часна старино и благородно ти било све што чиниш за наш род, хвала ти

Пре 9 дана
ЦРНОГОРСКИ ЧЕТНИК
ЦРНОГОРСКИ ЧЕТНИК

Браво. Истина боли . Зато и мезе Србе .

Пре 9 дана
Svemogući DrmeX
Svemogući DrmeX

Najjači.

Пре 9 дана
Rada Tanaskovic
Rada Tanaskovic

Историја нам је уништена у великој мери, а Деретић, свесно или несвесно, помаже српским непријатељима својим лажима. Конкретно: патријарх Фотије и римски папа су бацили анатему ( проклетство) један на другог због тога што је Фотије благословио да се хришћанство проповеда и на ,, словенском". Даље, ми који живимо у Београду одлично знамо да нема никакве католичке цркве Ћирила и Методија у Београду. Има светог Антуна, Криста краља, срце Исусово, Ћирила и Методија не. Даље, папа је позивао на одговорност Ћирила и Методија што не проповедају на латинском или грчком већ на неком варварском језику, и они су га тада одобровољили моштима неких светитеља које су му однели на поклон. Немци су се жестоко борили против проповедања и служења служби Богу на словенском, и прогонили наше монахе, а самог Методија убили, тако да је све што је Деретић изнео о томе стопостотна лаж. И то лаж која иде у прилог нашим непријатељима. Даље, на данашњем Британском острву су припадници И хаплогрупе ( рецимо сродници преко 40% данашњих Срба), готово истребљени пре 2000 - 2500, а у Португалији и деловима централне Европе при продору представника Р1б1 хаплогрупе, пре 3000 - 7000 година у континуитету, а процес је довршен у северном крсташком рату. Поштујем његов велики труд, али не треба ићи у другу крајност.

Пре 9 дана
Стан Спас
Стан Спас

Прошетај Пожешком улицом на Бановом брду није ти далеко па види сам назив цркве .

Пре 9 дана
Pravoslavac Vainglory TV
Pravoslavac Vainglory TV

OTAC PRAVE SRBSKE OSTORIJE ! Zivela Srbija ! 🇷🇸

Пре 9 дана
Montenegro- Serb
Montenegro- Serb

Tito je uništio srpski narod i srpske teritorije

Пре 10 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Niko nas nije unistio! Preko stranputice smo se vratili na put!!! Nama!

Пре 9 дана
technounionist 420
technounionist 420

Ne nije

Пре 9 дана
Drazenko Maric
Drazenko Maric

Samo da nam pozivi bar jos 10 g.

Пре 10 дана
Predrag Krstic
Predrag Krstic

DAMJANOVIC DERETIC DVA GIGANTA

Пре 10 дана
Škorpion 18.11
Škorpion 18.11

Па шта чека држава што не награди овог човека умреће, народе на улице да се тражи од државе да се више не учи лажна историја.

Пре 10 дана
Vladan Miletić
Vladan Miletić

Каква жалост да овај предивни човек и велики Србин није имао поштовање од своје државе,ни захвалност.Остарео је и губи снагу,борио се цео живот за истину,за Србију,и бори се и дан данас.

Пре 8 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Srbi ce biti jedini narod koji jurisa na profesore!!!

Пре 9 дана
Let me Check
Let me Check

daj tesko koji je ovoj kurac brate samo sat vreme?

Пре 10 дана
ulpijana73
ulpijana73

Tešo, opet si propustio da pitaš Jovana o Petru II Karađorđeviću i onome što mu je svedočio da je doživljavao u Britaniji, od Čerčila za vreme rata! Zašto je izdao Dražu Mihajlovića.

Пре 10 дана
George Washington
George Washington

Ljudi, verujte mi, istrazite malo, trebace vam par sati surfovanja da vidite mnoge stvari koje gospodin Deretic govori.

Пре 10 дана
Hffdtjhf Sgjjkgreh
Hffdtjhf Sgjjkgreh

Ja da potrvdrim ovu tezu prof.Deretica,da nije lud i da prica istinu,ja sam se u Rusiji sporazumijo sa Takidzikistancem nitija znam Ruski niti on,ja eng znam,pa probao Srpskim,i razumio me skoro vecinu,al da stvar bude zanimljivija,covjek mi objasnjava da su oni tj Tadzikistanci porijeklom Persija,tj danasnji Iran,i dosta slic imaju sa Iranom

Пре 10 дана
Nenad Stevanović
Nenad Stevanović

Pitanje za Tesu, da li moze u istoj emisiji Deretic I Radovan?

Пре 10 дана
MrDarenko
MrDarenko

Боље неко из Древника и Деретић.

Пре 9 дана
Miljan Mesarovic
Miljan Mesarovic

15:25 car...

Пре 10 дана
miro mark
miro mark

Ово што др. Деретић прича о повезаности Срба и Асиријаца (и Сиријаца) је 100% тачно. Ако неко жели да се увери нека погледа на YouTube-y видео под насловом Assyrian Wedding Tarek and Melineda Part 4 како данашњи Асирци играју право србско коло. То коло  су научили од Срба за време србског цара Нина Белова (Ниброда) из далеке 2025 године пре Христа, када се србско царство ширило  све до Индије. Дакле, ако коза лаже, њен рог не лаже. Деретићу, србски птићу, живео до вјек и вјекова. Амин!

Пре 10 дана
mladen zivkovic
mladen zivkovic

NAJBOLJA POTVRDA OVOGA ŠTO PROFESOR DERETIĆ GOVORI JE ČINJENICA DA PREKO HILJADU GODINA GRCI NEMAJU NI JEDNOG ZNAČAJNOG FILOZOFA, NAUČNIKA PA NI UMETNIKA.KO IM JE ONDA BIO U ANTIČKOJ GRČKOJ

Пре 10 дана
miro mark
miro mark

Тешо, благодарим што си опет довео нашег највећег савременог историчара, др. Јована И. Деретића, да нам још једном каже истину о правој историји Срба на просторима средње, источне и јужне данашње Европе. То су сви древни простори србских земаља. На тим просторима су настале све данашње новокомпоноване нације: Пољска, Чешка, Словачка, Румунија, Украјина, Бугарска, као и све бивше југословенске републике. Више од половине данашње Грчке и Италије, а посебно Венција, Трст као и долине реке По, све је то било србско. Молим се Богу да подари др. Деретићу добро здравље и бистар ум како би просветио наше младе генерације правом историјом. Спасибо, Тешо Тешановићу!

Пре 10 дана
AirplaneSpitfire
AirplaneSpitfire

Prošlo je dosta vremena, čekamo Ducija Simonovića!!!

Пре 10 дана
СТЕФАН
СТЕФАН

Дајте гостовање Радована и Јована. Србенде.

Пре 10 дана
Igor Z.
Igor Z.

Tešo zovi ga cešće,bar jednom ili 2 puta u mesecu,svaka podrška profesoru!

Пре 10 дана
kiPRO BRoos
kiPRO BRoos

Odlican i pametan gost. Ziv nam bio profesore jos 200 godina.

Пре 10 дана
Nikola Stojanovic
Nikola Stojanovic

Dosta interesantan covek. Svaka cast za identifikovanje i davanje medijskog prostora.

Пре 10 дана
Vuk Vucinic
Vuk Vucinic

Браво Тешо, Деретићево дело ће због Вас остати у аманет новим историчарима, нек им прошири видике!!! Ајмо дебату (серијал емисија) Деретић-Дамјановић-Јарчевић-Шарић-К.Миљковић

Пре 10 дана
sima sima
sima sima

Недостаје ти Драган Јовановић, Филозоф и Новинар један од Најумнијих Срба

Пре 9 дана
Tarmi Ricmi
Tarmi Ricmi

Srpski Tolkin!

Пре 10 дана
Fuji
Fuji

CICA SVAKI DAN NA RTS 3XDNEVNO.....

Пре 10 дана
Xen Lythos
Xen Lythos

'нате?

Пре 10 дана
Šturm KG
Šturm KG

Opasan je Jovan! Daj boze da pozivi covek jos dugo , da moze da istera istinu do kraja!!

Пре 10 дана
Veljko Jovanovic
Veljko Jovanovic

ОДЛИЧНО!

Пре 10 дана
bleck lady
bleck lady

Pozovite Ziku Todorovica

Пре 10 дана
Nenad Trajkovic
Nenad Trajkovic

Pozdrav za profesora.

Пре 10 дана
Nikola B
Nikola B

Оће ли доћи време да се гос.Деретић предаје у школском систему бар у Србији !!!

Пре 10 дана
D Kostic
D Kostic

Као прво, свако ко се не слаже са овим господином може приложити доказе који тврде супротно али не оно рекла-казала. Друго, кунем се да не измишљам, скоро сам се вратио из Индије, града под именом Вадодара, где сам од десет до петнаест људи које сам упознао двојица имају имена као што су Живан, које они пишу као Jivan (изволте, интернет је отворен па проверите) и Милан које они пишу Milan. То што је Деретић инжењер, па питајте Радована шта мисли о инжењерима који се баве историјом. Много су бољи него обе ограничене гњиде од ткз историчара. Како то да Дунав извире у Црној Шуми, улива се у Црно Море и зове се Дунав са делом речи Нав која означава старосрпски свет мртвих Нав. Са чиме се црнило повезује? Па са смрћу јер представља потпуну тишину, мир. Ко је онда дао таква имена овој реци, њеном извору и Црном Мору? Можда су Марсовци?

Пре 10 дана
Mira Aleksic
Mira Aleksic

Lijepo objasnjeno!

Пре 9 дана
Nana A
Nana A

Ovo se cekalo!!! Postovanje za ovog coveka.

Пре 10 дана
nina april
nina april

Dragi profesore Jovane,Hvala Vam na svemu I želim Vam sve naj,naj bolje.

Пре 10 дана
Лукa X
Лукa X

Прави Јован Деретић је одавно мртав

Пре 10 дана
iii dfhjjv
iii dfhjjv

Kako mislis...mrtav?!?

Пре 10 дана
Сашвук
Сашвук

Bog Vas poziveo Jovane Dereticu!

Пре 10 дана
Brake D Chains
Brake D Chains

Tešo zovi ovog gospodina i gospodina Radovana da se napravi neki kvalitetan serijal u emisiji Aktuelno. Mislim da ove teme nisu za zajebanciju i da mnogo ozbiljnije i opsirnije treba da se prica o individualnim temama vezano za Srpsku istoriju. Od svih emisija koje plasirate ljudima preko vasih kanala istorija koju pricaju ova dva gore navedena istoricara su po meni najbitnije teme za ovu mracnu epohu novog doba.

Пре 10 дана
Vanja Petrovic
Vanja Petrovic

A sto ga ne pita za izjavu Benjamina Natanjahua da su srbi i jevreji hiljadugodisnji prijatelji, jos od vremena Rimskog carstva,kad pickousti zinu ka govedo

Пре 10 дана
Поп Мило
Поп Мило

Ала тресе чича из рукава, ко не верује овом господину тај је чобан и будала.

Пре 10 дана
Aleksandar Marinković
Aleksandar Marinković

Господину Деретићу очигледно не одговара покрштање Срба с обзиром на нападе на светог Фотија Цариградског који је кум свих Словена. Фотије је био патријарх у Константинопољу у 9. веку и управо је он тај који шаље свету браћу Кирила и Методија у мисију међу Словене по позиву Великоморавског кнеза. Такође се истакао у одбрани православља од насртаја, тада германског, римског папе Николе I и претензија Рима на Цркву од Истока и ширења јереси "филиокве". Сматра се највећим Васељенским патријархом после св Јована Златоуста. Веома поштован и у световним круговима свога времена па и до дан данас. Оснивач чувене Фотијеве библиотеке. Православна црква га слави као Светог Фотија Великог.

Пре 10 дана
СТЕФАН
СТЕФАН

Везе то његово мишљење нема са покрштавањем. Срби (Илири) су примили хришћанство директно од апостола који су мисионарили на Балкану. А Фотије, Ћирило и Методије су грчки диверзанти који су се појавили вјековима послије.

Пре 10 дана

Потврди

Do All Teen Moms Think the Same?

11:30

Do All Teen Moms Think the Same?

Jubilee

Приказа 3 142 541

GORAN ŠARIĆ Srbi i u tajnim arhivama Vatikana! (PREDAVANJE PRED HILJADU LJUDI!)

1:17:36

KAKO JE OTETA STARA SRBIJA - Istorija o kojoj se ćuti

47:54

Ratne priče sa Košara

1:46:47

Ratne priče sa Košara

RTS Merila vremena - Zvanični kanal

Приказа 1 100 000

Avengers: Endgame Cast Sings "We Didn't Start the Fire"

2:06

Avengers: Endgame Cast Sings "We Didn't Start the Fire"

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Приказа 1 924 398

Anything You Can Carry, I'll Pay For Challenge

15:09

Anything You Can Carry, I'll Pay For Challenge

MrBeast

Приказа 14 027 595

WE ACT OUT YOUR SMOSH FAN FICTION

18:02

WE ACT OUT YOUR SMOSH FAN FICTION

Smosh Pit

Приказа 328 292

Ghetto Avengers | Rudy Mancuso, King Bach & Simon Rex

8:43

Ghetto Avengers | Rudy Mancuso, King Bach & Simon Rex

Rudy Mancuso

Приказа 1 541 921

BEST TRICKSHOT WINS $10,000 - Basketball Challenge

17:05

I Used 100 Million Dots In A Painting!

10:20

I Used 100 Million Dots In A Painting!

ZHC

Приказа 2 456 174

Marvel Studios’ Avengers: Endgame | “Go” TV Spot

0:16

Marvel Studios’ Avengers: Endgame | “Go” TV Spot

Marvel Entertainment

Приказа 1 413 439