OVO je PRAVA ISTINA o OTKAZU Irine Vukotić na TV Hepi!

Beco Redzovic
Beco Redzovic

Maric je ludak teski jes da mnogo zna i poznaje,ali brate preteruje.onse mnogo segaci sa ovim narodom ispada daje on svetina u ovoj zemlji. Pa srbija ima mnogo pametnij ljudi mego stojd ova budala od marica.daga nije peconi uzo nebi imo leba da jede.pao bi na zenine jasli.toliko o maricu.ova lepotica je i pametna i kulturna i za nu ima posla uvek dobar voditelj.dobar i covek nepocenjuje mikog za razliku od mari.poz za voditeljku.

Пре 2 сата
Niko Liko
Niko Liko

Pa sto je i Jovana napustila tv

Пре дан
Zvezdana Miladinovic
Zvezdana Miladinovic

isto joj je pink ili hepi bruka za novinare

Пре 6 дана
Uros Gold Coast
Uros Gold Coast

U medjuvremenu dok ne pronadjesh novi posao Gosp.Vukotic kupite Gramatiku za III razred Osnovne Shkole pa se vezbajte kako to Srbi Srbije govore svoj jezik. "VIDIMO SE U ZAGREBU..." Srbi kazu gramatichki jedino ispravno : VIDECEMO SE.. Srpska deca vec u III Osnovne, napamet nauche: CU, CESH, CE, CEMO, CETE, CE. Gosp.Vukotic kada je vasha uchiteljica to predavala vashem razredu , vi ste verovatno imali zaushke. Ili vam se Uchiteljica zvala Zdenka...!?

Пре 9 дана
Мица Српкињица
Мица Српкињица

Otisla je na ,,pink,, mislila sam da sebe vise ceni i postuje. Razocarala me.

Пре 17 дана
Toni bmw M3
Toni bmw M3

Najlepša si Irina

Пре 19 дана
Predrag Vukosavljevic
Predrag Vukosavljevic

Чуо сам да ће у пинк. Ако је тачно онда се још није дозвала памети.

Пре 19 дана
Dusanka Andric
Dusanka Andric

IRINA BEZI OD TIH BUDALA A POSEBNO OD MARICA.

Пре 21 дан
over over
over over

draga IRINA PENELOPICE zao mi je sto si napustila MARICA bili ste dobarrrrrr tandem zelim ti sve najbolje i cerki tvojoj

Пре 22 дана
Rada Milenkovic
Rada Milenkovic

Maric, sve onakav, kakav je, imao je respekta prema Irini, jer je ona imala svoj visok nivo, i on je to postovao. Irini zelim sve najbolje, u buducnosti.

Пре 22 дана
Ana Draganic
Ana Draganic

Zelim vam uspeh u daljoj karijeri.Kada sam videla izraz vaseg lica u jednoj od emisija kada je onaj ludak poceo vaditi kojekakva zvona ,znala sam da necete dugo ostati tu.

Пре 25 дана
slo banja
slo banja

Pink je bio moj omiljeni kanal. Vise ne. Razlog je emitovanje Rialiti programa. To je jedno gubljenje vrenena i da ne kazem nesto ruznije. Meni je lucno zao zbog prelaska na taj kanal jer sam volela da gledam vasu emisiju. Sve u svemu Vama zelim uspah u daljem radu. ❤️

Пре 25 дана

Потврди

Najludji klipovi 1
Najludji klipovi 1

Sundjer

Пре 9 година

Zoki jebac
Zoki jebac

zemun2507

Пре 9 година

KIJA KOCKAR - Videces ti